Informasjonskapsler

DigitalDrift.no bruker informasjonskapsler (cookies) på nettsidene. Informasjonskapsler er data som blir sendt fra servere og lagret i nettleseren din, og vi bruker disse til å forbedre brukeropplevelsen på våre tjenester. Vi deler ikke noe av informasjonen som samles inn av tredjeparter, og våre informasjonskapsler er regulert under norsk lov om elektronisk kommunikasjon § 2-7 b.

Hvordan fungerer det?

En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres i nettleseren din når du besøker nettsiden vår. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre våre tjenester og huske dine personlige preferanser. Du kan administrere hvordan disse lagres på enheten ved å endre innstillingene i nettleseren din. Her kan du også slette lagrede informasjonskapsler. Merk at om du blokkerer informasjonskapsler vil dette kunne påvirke bruken av våre tjenester og fjerne dine personlige preferanser.

 

Hva bruker vi informasjonskapsler til?

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre våre nettsider og huske dine personlige preferanser som passord og språk.

  • Google Analytics: webstatistikk og data om ditt bruk av nettstedet. Brukes til å generere statistikk om besøkende til våre nettsider og analysere hvordan besøkende bruker dem.
  • Google Ads: konverteringssporing og remarketing. Brukes for å måle konverteringer og vise målrettede annonser basert på innhold du har sett i våre digitale kanaler.
  • Facebook: sosiale knapper, konverteringssporing og retargeting. Brukes for å vise sosiale knapper i digitale kanaler, samt målemåle konverteringer og vise målrettede annonser basert på innhold du har lest i våre kanaler.
  • WooCoomerce: lagrer nettbutikkdata. Brukes for å lagre digitale produkter du har lagt i handlekurven.

Hvordan fjerner jeg informasjonskapsler?

Loven krever at besøkende til våre nettsider samtykker at vi benytter informasjonskapsler, men det er nok å be om samtykke én gang så lenge vi ikke endrer vilkårene. De fleste nettleserene aksepterer informasjonskapsler automatisk, men dette kan du endre under innstillingene i nettleseren din.

Ved å fortsette å bruke våre nettsider, aksepterer du at vi benytter oss av informasjonskapsler. Besøk gitt side for din nettleser for mer informasjon om hvordan du sletter eller blokkerer informasjonskapsler: Chrome eller Safari